Hvordan lage blomsterkasse i betong

Trinn for trinn - Hvordan lage blomsterkasse i betong: 1. Her ser du et par eksempler på noe du kan lage og hvor enkelt det er å gjøre det. Blomsterkasser og -potter, skulpturer, ornamenter, sjablonger, figurer og andre .

Bare klikk deg inn på linken og se hvordan. Det meste i et hus kan du lage av betong. Trykk på lenken for å se hvordan hun gjorde det.


En blomsterkasse gjør seg piffer opp hagen og du kan enkelt lage en slik.

Hjemmefikserne hvordan du bygger din egen blomsterkasse. Ved hjelp av et rabarbrablad kan du enkelt støpe et vakkert fugle bad i betong. Betong er i vinden som aldri før, så hva med å lage en. Klikk deg gjennom bildekarusellen og se hvordan du lager blomsterkasse i betong:. Solide og praktiske blomsterkasser.


Se hvor lett det er å lage blomsterkasser, og hvordan du kan bruke slike materialer som ofte . Betong er i vinden som aldri før, så hva med å lage en blomsterkasse i betong? Det nylanserte produktet Weber Hobbybetong passer perfekt til denne type . Jeg tenkte å bygge to store blomsterkasser til verandaen.

Bruker du jord som raskt blir til en betong klump vil ikke vann ha mulighet til å vandre ned i . Jeg har tenkt å lage noen fine blomsterkasser av leca, som en endeavslutning på en terrasse.

Comments

Popular Posts