Glass thomsen

Glass Thomsen er en del av Designforevig-kjeden med sine fire flotte butikker i Bergen. Butikkene er kjent for sitt rike produktutvalg . Glass Thomsen tilbyr de beste merkevarene og selger design og kvalitet som varer i generasjoner.

Vi legger stor vekt på profesjonelle . I over hundre år og gjennom fire generasjoner, har Glass Thomsen sørget for at bergensere har hatt velutstyrte kjøkken og pent dekkede bord. Vi har butikker på - Lagunen - Vestkanten - Åsane - Flagshipstore i Chistian Michelsensgate 6A.

Forretningen fører til enhver tid et velassortert varespekter med hovedvekt på serviser, glass, bestikk og interiørpynt. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Butikkene (stk.) markedsføres under navnet Glass Thomsen. Helt fra starten har de hatt ett betinget mål: Å bringe litt . Glass Thomsen - apotek, ark vestkanten, badelan bading, bank, barneklær, bergen it og servicesenter, bianco footwear, big bite - Finn firmaer, adresser, . I går var det pre-åpning på den nye flagship store butikken til Glass Thomsen som har fått sin plass midt i Bergen sentrum sine gater.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Glass Thomsen Adm.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Gjennom en assosiasjonsstudie har vi søkt å identifisere image og merkenavnets verdi for Glass Thomsen. Dette ble undersøkt ved å se på Glass Thomsen opp . Kjøkken eller stue, fest eller hverdag; Glass Thomsen har gaven dere vil glede dere selv eller andre med. Noen har planlagt det siden barndommen.


Andre møter sin drømmepartner og kaster seg inn i det med iver og impuls kort tid . Glass Thomsen er fire butikker i Bergen som er en del av den landsdekkende butikkjeden Designforevig. Vi tilbyr kvalitetsprodukter fra de beste . Fikk det i gave og drikker ikke øl. Vet ikke opprinnelig nypris, men var sannsynligvis over 1000. Det er skikkelig kvalitet og fra Glass Thomsen.


Even Thomsen er tredje generasjon som driver de tradisjonsrike butikkene Glass Thomsen.

Comments

Popular Posts