Velour sofa ikea

STOCKHOLM sofa er stor og romslig, med god kvalitet og komfort til en uslåelig pris. Velg mellom trekk i slitesterkt narvskinn og myk fløyel. Se vårt sortiment av 3-seter tekstilsofaer til lave priser.

Våre sofaer fås i stiler og farger som passer til stuer i alle former og størrelser. Latest Sofa Designs Ideas, Pictures. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.

Hos oss finner du alt fra 2- og 3-seters sofaer til hjørnesofa, modulsofa og lenestoler. Velg mellom tekstiler i ulike farger eller gå for en skinnsofa. Gi møblene nytt liv med nye sofatrekk og stoltrekk til lave priser!


Hos oss finner du trekk til et bredt sortiment av sofaer, lenestoler og sjeselonger. Nå kan du kle din Ikea sofa i høstens heteste materialer, bemz, ikea, interior tuesday,. IKEA for så å få en sofa i rosa velvet. Nydelige rottingmøbler, lyst tre og fløyelsmyke sofaer i dype farger – her er våre favoritter fra den nye Stockholm-kolleksjonen til Ikea!


Sofaen er år gammel og ubetydelig brukt.

Den er impregnert og fremstår som ny. Velour sofaen kommer både i 2- og seter i en deilig deilig blåfarge, rød og grå. I følge Viveca Olsson, kreativ leder på IKEA, handler . Velvet is the new “It” fabric - from catwalks to living rooms the world over. It's yours now as a limited edition Bemz cover for your favourite IKEA sofa, chair, .

Comments

Popular Posts