Når på året bør man male huset

Det er ikke gunstig med for varmt vær, og man skal aldri male i sola, sier. Se hva du kan begynne med nå, og hva du bør vente med. Er du en av de som sykler hele året?

Det er mye å tenke på når man skal igang med å male hus, men visste du at du bør du male medsols? Det er ikke bare været som er viktig når du maler. Temperaturen spiller også inn, og som tommelfingerregel bør døgntemperaturen holde seg . I videoen over viser vi deg hvordan du finner ut akkurat når du bør male huset.


Skal du male huset, bør det være tørt og varmt i været. I Norge bør man bare beise eller male mellom april og oktober. Etter en værhard høst og vinter kan mange hus og andre bygninger trenge litt ekstra pleie. Husvask til vedlikeholdsvask og kraftvask når det skal males kjøper . Det er fortsatt mange fine muligheter for å få malt eller beiset ferdig huset før vinteren, men det er viktig å være litt ekstra obs når man skal male . Oljemaling og dekkbeis kan man i prinsippet male med hele året,.


Fukt er ikke bra når veggen skal males - verken i lufta eller treverket. Når kan vi starte med utendørsarbeid som husvask, terrasserens og utvendig. En grundig vask av huset bør man gjøre med jevne mellomrom:.


Ikke noe problem å male når det er tørt og fint, men hva gjør du når. Hus og gjerder skal males, terrasser beises og hagemøbler oljes.

Comments

Popular Posts