Kalkgrå stue

Bli inspirert av Emma Robertson, mal med LADY 103Kalkgrå og lag ditt eget. Jeg vurdere også en fondvegg i stue med Kalkgrå og soverom med Diskret, . Og nå får du også LADY 103Kalkgrå også i den kalkmalingen.

Nydelig å kombinere med 103Kalkgrå og 99Klassisk Hvit. Jeg har malt både kjøkken, stue og soverommet i grå harmoni, men synes det er litt kjedelig. Alle skryter sånn av kalkgrå, men jeg blir alltid så skuffet h. Synes alle stuer er like nå, grå eller beige.

LADY 103Kalkgrå er en lun og behagelig gråbeige tone. I kombinasjon med 103Kalk og 102Sober er den uslåelig! Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret.


Et tips fra fargeeksperten er å male veggene i Kalk, men ha lister, dørkarmer og vinduer hvite. Her ser du den fine fargen LADY Pure Color 103Kalkgrå. Fargesjef og trendanalytiker hos Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg som skal selge bolig.


For den dristige er også 99Dempet Sort lekker til. Hvite detaljer bør derimot få fargen 9918 .

Kalkgrå, en nydelig farge som er en blanding av brunt og beige. Litt mørkere enn den vi har i stuen. Visste du at du kan bruke den populære malingen på møbler? I tillegg finnes den nå i flere forskjellige farger. Vi har kalkgrå i et rom, og diskret i et annet.


Nydelige gråfarger begge to, blir ikke grønne, gule eller lilla. Her er det benyttet fargen LADY Pure Color 103Kalk på veggene, mens lister og vindu er malt med LADY Supreme Finish 99Klassisk . Hei Jeg skal male stue og kjøkken (åpen løsning) og har tenkt på kalk. Jeg har lys Ask parkett, og lurer på om dette er en god kombinasjon?


Veggfargen er103Kalkgrå fra Jotun Lady. Dette er en god farge i stue og oppholdsrom, gjerne i kombinasjon med . Explore Margaret Kvandahl's board Stue med kalkgrå on Pinterest, the world's catalog of ideas. Colors, Vintage and Chairs. LADY PURE COLOR 99KLASSISK HVIT alle vegger stuen, mer glans . Dersom vi går for deco blue på denne ene stuen, som jo er en trendfarge nå,. Synes både Kalk og kalkgrå fra Jotun er fine gråfarger.


Har fargen Kalk på vegger i stue og gang. Klassisk Hvit i alle tak og på vinduer. Skal male kjøkkenet nå, og lurer på om Tudor er en farge som.

Comments

Popular Posts