Gardinstang biltema

Gardinstang BATALDEN 80-145cm svart. Gardinstang 160-300cm 12cm hjørne. Gardinstang dobbel 160-300cm 9+12cm hvit. BufretEnkel gardinstang som er justerbar i lengderetningen og leveres med to veggfester. Når du skal henge opp gardiner trenger du en gardinstang, veggfeste og endestykker.


De fleste av våre gardinstenger er justerbare i lengden, kan skjøtes og . Se våre gardinstenger til lave priser! Hos oss finner du gardinskinner med tre spor, gardinvaiere og doble gardinstangsett for å henge gardiner i to lag. Det er mye du kan løse bare ved å henge gardinstenger på forskjellige måter! Men vi tok ned gardinbrettet i leiligheten vi leier og vil ikke henge igjen mine gardinstenger når vi flytter.


Spenn opp gardinstangen og få et ny urtehage eller perfekt skooppbevaring. Se vårt store utvalg av sykler på biltema. Og utenpå dem har jeg brukt 28mm gardinstang i rustfritt stål.


Gardinstengene har jeg kuttet med rørkutter fra Biltema (ikke forsøk og sage de Et par spørsmål anngående bygging av rackinnlegg8. des 2007Rackelering (aka nytt rack)innlegg21. Nissen kom i tide, en bildetrådinnlegg21.

Comments

Popular Posts