Diamant knotter

BufretLignendeGlassknotter laget av plast. Diameter på diamanten er cm. D: cm Lengde på skruene varierer litt, men de fleste er ca cm.

Stk Pakkepris: 10stk - 90kr 20stk - 180kr 25stk - 210kr 30stk - 250kr 40stk - 320kr. Clear Diamond Shape Crystal Glass håndtak til Skap, skuffer,. Farge: Klar Materiale: Glass (Krystal) Pakke inneholder Diamant knotter + 10 . Diamant krystall knotter stk i pakka.

Kan sendes men kjøper betaler frakt og evt embalasje. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Kort beskrivelse Lekre diamant krystallknotter til skuffer og skap. Lekre diamant krystallknotter til dører, skuffer, skap.


Jeg er på evig jakt etter diamant knotter. Har sett de overalt i nettbutikker tidligere, men nå når jeg først skal ha ser det ikke ut til at de finnes . Stor, svart knott i porselen, formet som en diamant fra Rie Elise Larsen. Frisk opp en kjedelig kommode med fine diamanter!


Stor, blå knott i porselen, formet som en diamant fra Rie Elise Larsen.

Disse diamantknotteneinnlegg17. BufretStol i kunstig skinn og metall med diamant knotter på seterygg. Nydelig diamant-knott i fasettslepet glass og krom. Diameter 5cm Lengde (uten stang) 5cm Selve skruen er ca cm lang etter at den er i skrud så det er . De er cm i høyden og tilsvarende i diameter.


Ved kjøp av stykker eller flere, er det kroner pr stk.

Comments

Popular Posts