Baderomstapet design

Linoleumens inntreden utkonkurrerte flisene rundt 192 men mange av de første linoleumsmønstrene var designet som fliser. Baderomstapet med innebygget membran. Verdensnyheten fra svenske Eternowall er godkjent av Sintef byggforsk og Fagrådet for våtrom.

Våtromstapet egner seg spesielt bra til ba da den har høy slitestyrke og vaskbarhet. Våtromstapet kan med fordel også brukes i vaskerom, hvor det kan være . Nettbutikken for deg som er på utkikk etter våtromstapet og kjøkken tapet. Designet på baderomstapet er fortsatt stort sett enkelt.

Våtromstapet er et godt og rimelig alternativ til fliser på ba vaskerom og toaletter. De finnes i mange flotte design for bruk der vannet ikke. Store mønstre som er flotte å kombinere med ensfargede eller småmønstrede design. Vinyltapet er ikke ensbetydende med baderomstapet. Våtromstapet er beregnet til vegger i våtrom - bad og vaskerom.


I skjøtene brukes en kaldsveispasta for forsegling. Vi kommer i tiden fremover til å presentere en rekke nye herlige design. WallDecó har i tillegg designtapet som er ETAG0godkjent for bruk .

Comments

Popular Posts