Vinballong i glass

Vi har nå vinballong i glass fra Finn. Selger en Liter vinballong i glass. Glasset er egentlig klart, men den trenger nok en vask siden den har stått på lager i minst 40-år.

Vin ballong glass i bastkurv ltr selges. Gammel grønn glass vinballong i isolert flettet-kurv. Vinballong i glass med trekasse gis bort mot henting. Gjære på Plast vs Glassinnlegg4.


Rengjøring av gjæringsdunk og vinballonginnlegg4. Designer: Ukjent Produsent: Ukjent Land: Norge Periode: ca. Material: Glass Mål: H: Diam:cm. En gammel, men fullt brukbar vinballong i glass i korg, truleg liter, kan brukes til så mangt.


Vinballong i glass med flettet kurv og en veldig dekorativ trekasse som en f. Det er lett og uknuselig, men ikke helt tett og det kan inneholde stoffer som påvirker innholdet mer enn glass og porselen. Og de gamle standkarene er bare å se . Vinballong av glass, plassert i en kurv flettet av ubarkede pilekvister, utforet m. Etikett av jernblikk festet til kurven, etikett av papir klebet til .

En glassballong av brunt glass, plassert i en bøtte laget av jernbån vertikale og horisontale bånd , foruten topp og bunn. Halm er benyttet som beskyttelse . RØYKEOVN, JUICER, VINBALLONG, GLASS +++. Fat, dypfat, serveringsfat og skåler.

Comments

Popular Posts