Inspirasjon hytte ved sjøen

Hei, vi har nettopp pusset opp vår kvm lille hytte inspirert av . Nå er det sol, sommer og fornemmelsen av sjø både ute og inne! Lyse, lette gardiner blafrer i sommerbrisen mens bølgeskvulp og måkeskrik ligger som en .

Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre. Ta en titt i vårt hyttemagasin og la deg inspirere av gode råd og tips om . Og mange gøye småprosjekter ;) kanskje du kan få litt inspirasjon;). Kunst av tang ~ denne har sjøen hevet opp på kaien etter en springflo, som e.

Villsauer som passer hytta ~ her er kun tilkomst med båt ~ sååå idyllisk ! Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Hytter innvendig, gjør-det-selv, video, forhandlersøk. INSPIRASJONEN: Det var denne ullgenseren i blågrå toner med innslag. I en sjøhytte synes jeg det er flott å få en billedlig opplevelse av sjø, . Er tiden inne for oppussing, eller har du kjøpt en ny hytte ved sjøen? Her er våre interiørtips til sommerhytta. Hytte ved sjøen, litt inspirasjon.


Vi starter gjerne hyttesesongen rundt påsketider, det er liksom fra den tiden på året at sjøhytta har . Denne blogg er om veien fra kjøp av hyttetomt til (forhåpentligvis) ferdig hytte.

Comments

Popular Posts