Tykke gulvlister

Enkelte plasser rundt gulvet er det opptil 20mm stor glippe fra vegg til gulv. Man får jo ikke gulvlister som er så tykke som jeg har funnet ut, . Lurt og billigere alternativ enn å kjøpe tykke gulvlister.

Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Har gått til anskaffelse av profilerte gulvlister som bygger 22mm ut fra vegg ved. Lokale leverandøren kan tilby meg opptil 15mm tykke gerikter . Lister kan brukes til mer enn å skjule sprekker. Vi viser hvordan de festes, og visste du at det fantes lister som kan festes uten spiker? Mål derfor dybden til karmen flere steder, og høvle utfôringen . Du kan si til dundrende fottrinn i etasjen over.


Gulvlisten PLAN kan også brukes som dørterskel og til å jevne ut høydeforskjeller mellom gulv. Skal pusse opp stua til våren og sitter å ser etter inspirasjon. Nå har jeg konkludert med at jeg synes tykke lister med utskjæringer er . Spisestuen er herskapelig med en blanding av det moderne og det klassiske.


Veggene er hvite og fulle av lekre utskjæringer. Spisebordet Ceramic er italiensk .

Comments

Popular Posts