Tiger stol

Naver Tiger stolen er en av Naver Collections mest kjente stoler og er skapt med tanke på menneskets naturlige sittebehov, uten. GM 4105-0 Tiger Tiger stol i træ, rustfrit stål og med polstret sæde. Stolen er skabt med fokus på menneskets naturlige siddebehov,.

Tiger stol med armlene fra Naver collection. Stol med arm i sort, med hud i sete som avbildet kr 6. Ta kontakt for priser og info om levering. Tøffe Tiger spisestuestol fra Naver er svært komfortabel.

Velg mellom Ask, eik, valnøtt eller softbeiset rygg og setet i stoff eller hud. Sammenlign priser på Naver Tiger Stol Stol. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Tiger stolen er tegnet af Henrik Lehm. Stel i Børstet stål med Sæde polstret i læder eller stof. Ryggen fås i Eg, Ask, Valnø Sort- eller Hvid ask (m. Træstruktur). Denne elegante tiger stol i egetræ uden arme, rustfrit stål og med polstret sæde.


Stolen er skabt med tanke på det naturlige siddebehov, samtidig med at der er . Tiger er en tøff spisestol i tre, rustfritt stål og med polstret sete.

Stolen er skapt med fokus på menneskets naturlige sittebehov, uten å gå på . Tiger stolen er tegnet af Henrik Lehm for Naver collection. Fremstillet i rustfrit stål med et polsteret sæde i f. Ryggen er monteret med stave i massiv .

Comments

Popular Posts