Jotun farge kalk

LADY Kalk 103er en lys gråbeige tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. LADY 103Kalkgrå er en lun og behagelig gråbeige tone. I kombinasjon med 103Kalk og 102Sober er den uslåelig!

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er . I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Vi vurderer fargen kalk fra jotun eller bør vi gå for en mer gråere nyanse?

Gode gråfarger som kan brukes i kombinasjon er LADY 16Refleksjon og 103Kalk. Ta en tur innom din nærmeste forhandler som har Jotun Fargesenter og . Vår fargedesigner viser deg Jotun LADY sine vakreste blåfarger. Vil fungere fint som en kontrast til de greige fargene 103Kalk, 103Kalkgrå, 5Tudor, . LADY Pure Color Kalk med detaljer i LADY Supreme Finish 99Klassisk Hvit. Dette bildet er hentet fra det siste LADY Wonderwall fargekartet . Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene rundt åpningen mellom de to rommene er Diskret.


Fargekode: Jotun Kalk 16Y31R, kaffe og krem.

Comments

Popular Posts