Rengjøring av båt

Hei, Har lest side opp og side ned med hvordan man skal vaske båten sin. Så tenkte jeg skulle se om noen kanskje har noen gode tips til meg . For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt.

Det går an å gjøre det veldig dyrt, men det går også an å gjøre det veldig billig, sier . Selv om båten er sammensatt av mange materialer og stoffer, bør vi klare. De kan blandes ut som sprayrens til vanlig rengjøring og ellers er den bra som: . Det er ikke så store forskjeller, men vinnerne skiller seg ut og kommer ikke fra samme leverandør.

Nettbåt - Båtutstyr AS : rengjøring av båt rens, beskytt og bevare. Slik gjør du båten klar for sommeren. Rengjøring: Svamp, skrubb, bøtte og vann. Sørg for at båten er helt tørr etter rengjøringen. Det eksisterer en separat artikkel for innombords rengjøring.


Båten bør vaskes regelmessig, og særlig ifbm vårpussen. Vi har høytrykksvaskeren og tilbehøret du trenger for å gi båten din en grundig vask. En høytrykksspyler har mange bruksområder, og rengjøring av båt er . STARTER NÅ: Når båten tas opp av vannet bør du ikke la den stå urørt frem til våren.


Rengjør først nøye med glassfiberavfetter.

Comments

Popular Posts