Nubuck lær

Grundig innføring i stell av støvler i Nubuck lær. Hvordan pleier jeg mine støvler riktig? Riktig stell og vedlikehold er viktig for at dine Alfa .

Nubuck er en type skinn med en myk, fløyelsaktig overflate og er noen av de dyreste lær å kjøpe. I motsetning til rimeligere semskede, er nubuck lær langt mer . Der har de tatt av den ytterste glansen på skinnet, som ligner på slett, børstet lær. For å beholde nubuck-effekten skal du bruke en spray eller .

Nubuck blir ofte blandet med semsket skinn, men det er ikke det samme. Nubuck er et gjennomfarvet lær, hvor den naturlige strukturen og den myke følelsen. Nubuck er et gjennomfarvet lær, hvor den naturlige strukturen og den myke følelsen blir fremhevet ved at den blir slipt i overflaten.


Til tross for utvikling av moderne teknologi og materialer, så er fortsatt lær en viktig. Nubuck er et full lær der man har slipt ned narven for å få et mer delikat . Glatt lær kan impregneres med spray, men i lengden vil skoen vedlikeholdes best ved bruk av. Det er mest brukt på nubuck, men også på støvler med glatt lær.


Problemet med nubuck-sko er at dersom du bruker skokrem eller.

Comments

Popular Posts