Murgulv maling

Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon for betongulv. Bruksområder Industri- og lagergulv . Har store planer om å oppgradere vaskerommet i kjelleren, og kan godt tenke med en løsning hvor jeg maler betonggulvet lysegrått.

Da kan du male det med epoksymaling. Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig. Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn.


Men det går an å fornye gamle gulv med maling.

Dessuten gir et fint gulv hele rommet et løft. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Tokomponent speilblank løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv. Tidligere malte flater skal ikke grunnes. Dersom løstsittende maling er fjernet, flekkgrunner du bar mur med JOTUN MUR GRUNNING.


Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling, beregnet for maling av betonggulv innendørs. Malingen flasset av de gamle murveggene og kjellerrommene var langt fra koselige.

Utstyrt med stålbørste begynte vi å børste veggene slik at . Maling er den enkleste måten å fornye et gammelt gulv på. Du får en rask og rimelig fornyelse med stor effekt - og det er ikke vanskelig!

Comments

Popular Posts