Kitch'n

Juli får du en mengde merkevarer til fantastiske priser. Under vises et utvalg av varene som er . Kitch'n er en norsk butikkjede som driver detaljsalg av kjøkkenredskap og -utstyr, serviser, stentøy og bestikk. Kjeden har i dag 1butikker spredt over hele . En oase av redskaper, utstyr og maskiner – til glede for alle som tilbringer kvalitetstid på kjøkkenet.


Kitch'n har som mål å være ledende innen fagkunnskap og . Hos Kitch'n finner du alt du trenger til kjøkkenet.

Leter du etter en gave, har du mye å velge mellom. Glass, bestikk, kanner, serviser, veggklokker, kopper, kar og . Valet enda då på Kitch'n og det er sidan den gong opna nye butikkar i eit stadig høgare tempo, og ved utgongen av 20har vi 1Kitch'n butikkar. Vi har flagshipstore butikker, Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen, Kvadrat, Madla og Kilden i Stavanger, Moa i . Valget falt på Kitch'n og det er siden den gang åpnet nye butikker i et stadig høyere tempo, og ved utgangen av 20har vi 1Kitch'n-butikker.


Merkevarer Varekonsept: Ein dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch'n fører mange kjente merkevarer, b. Kitch'n fører mange kjente merkevarer, bl. Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Ai Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, .

Vi søker franchisetaker eller butikkleder til Kitch'n Kuben Vil du bli med på laget vårt? Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, Dolce Gusto, Dualit, Eva Solo, Fiskars, Global, Hardanger, . Kitch'n startet i 200 og siden den gangen er det åpnet nye Kitch'n butikker i et stadig høyere tempo. Ved utgangen av 20har vi 1butikker fordelt over hele . OBOS-rabatt krever innmelding i Kitch'n Kundeklubb. Rabatten gjelder ikke i nettbutikken.


Husk medlemskortet når du handler. Valget falt på Kitch'n og vi har i dag Kitch'n utikker. Butikkene våre i Bogstadveien og Kvadrat er flagshipstore butikker.


Forretningside Kitch'n kal være kjent . Kitch'n er rene kjøkkenutstyrsbutikker med alt av kvalitet til kjøkkenet. Kitch'n er en merkevarebutikk som har visjon om å være No. Vi fører mange kjente merkevarer, bl.

Comments

Popular Posts