Skuff under vaskemaskin ikea

Er det noen som har brukt kjøkkeninnredning fra Ikea på vaskerommet? Har så lyst til å ha tørketrommel og vaskemaskin oppå en rad med skuffer. Deilig med to skuffer under, til ulike vaskemidler.

IKEA - LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin, , Justerbare plastføtter gir stabilitet og beskytter mot fukt fra gulvet. Under vaskemaskinen og tørketrommelen(står side om side) så ønsker vi et skap på med høyde på. Jeg har den løsningen fra Ikea, skapene under maskinene er egentlig beregnet over kjøleskap, med døra montert på skuff. Jeg kjøpte der skap som er satt sammen oppå der står vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre i .

Hva kan man bruke som sokkel under en vaskemaskin? Man kan kjøpe sokkel med skuff, det finnes flere kjøkkenleverandører som selger det i sine. Et alternativ er å bruke dypt ventilatorskap fra IKEA, og sette inn . Stable oppvaskmaskin og tørketrommelinnlegg9. Da tenker jeg på en skuff under vaskemaskin og evt tørketrommel, deretter benkeplate, . IKEA – LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin, , Justerbare plastføtter gir stabilitet og.


Da tenker jeg på en skuff under vaskemaskin og evt tørketrommel, deretter.

Comments

Popular Posts