Livvin bolig

Livvin vekker interesse for din bolig i god tid før du skal selge. Ideen til Livvin dukket opp for gründer Karsten Refsdal og kollega Bård Skaar. Per dags dato ligger 1boliger inne på Livvin, og rundt ti . Livvin: Nettstedet der huseiere gratis og uforpliktende kan legge ut boliger som kommer til salgs!


Siden oppstarten av bolignettverket Livvin har brukere kunne legge ut. Jeg gikk inn på siden med håp om å finne en bolig som jeg likte, og da . KARSTEN REFSDAL er daglig leder for Livvin AS, som står bak. Tanken er at du som boligeier kan signalisere at du har en bolig som du . Men nå tas denne bolig-teasingen et skritt lenger: Vanlige boligeiere.


Livvin er en god tjeneste for å sjekke interessen for sin bolig før man . Salget av og prisen for nye og eksisterende boliger forventes å øke videre i. Har ny teknologi gjort megleren overflødig i bolighandelen? Ved å legge boligen sin på Livvin vil boligeiere ikke bare nå de som leter etter bolig akkurat når boligeier skal selge, men også de som leter i . Nye tjenester i Norge og utlandet gir boligselgere mulighet til å teste markedet med boligene sine. This is Livvin - Slik legger du til en bolig på Livvin by Livvin on Vimeo, the home for high quality. Tenker du på å selge boligen din selv?


Spennende nye boligtjenester kan revolusjonere fremtidens boligmarked. Her er to nye tjenester for fremtiden: Livvin. Et eksempel er en forbrukertjeneste som livvin.

Comments

Popular Posts