Ikea høyskap bad

Spar plass og få orden i rotet med et bredt sortiment av baderomsskap! Hos oss finner du høyskap i en mengde ulike størrelser, former og designer. BufretLignendeGrått og hvitt bad med hvitt servantskap og hvite høyskap.

Et bad med gråbrune fliser og hvitbeiset eikemønstret servantskap og høyskap. HEMNES høyskap med speildør, beiset, brunsvart Bredde: cm Dybde: cm. GUNNERN låsbart skap, hvit Bredde: cm Dybde: 10.


Høyskap gir lett tilgjengelig oppbevaring på kjøkkenet.

Sortimentet vårt kan tilpasses på mange måter; det er designet for å kunne skreddersys etter dine behov. Vi har praktiske oppbevaringsmøbler til badet. GUNNERN låsbart skap, rød Bredde: cm Dybde: 10.


LILLÅNGEN er en moderne baderomsserie med alt du trenger til badet; servanter, servantskap, høyskap og speilskap i forskjellige størrelser. IKEA - LILLÅNGEN, Høyskap med speildør, hvit, , Perfekt der det er lite plass siden skapet er grunt. Speilet leveres forseglet med sikkerhetsfilm på baksiden, noe . Lyst grønt, blått og hvitt bad med tradisjonelt badekar og skap med dobbelt servant.


Lite, hvitt bad med to hvite høyskap, et speil og et servantskap med to.

Comments

Popular Posts