Stoffbua skien

Stoffbua er en tradisjonsrik butikk i Skien sentrum. Tekstiler og -utstyrsvarer - Forretning. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Kontaktinformasjon for Stoffbua Skien AS Skien, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Stoffbua Skien As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Regnskapstall for STOFFBUA SKIEN AS(995694905) på EBedrift.


Juridisk selskapsnavn, Stoffbua Skien AS. Gateadresse, Kverndalsgata 37Skien.

Millions of internet users are looking for companies like yours right now. Register your company on the Kompass directory and . Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Tekstiler og -utstyrsvarer - Forretning i Telemark. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Stoffbua Skien AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Stoffbua Skien har besøksadresse Kverndalsgata 37Telemark. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Stoffbua Skien. Stoffbua Skien AS har besøksadresse Kverndalsgata 37Skien. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen Butikkhandel med . Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Det gjelder Sverre Ruud manufaktur i Kvitesei Vinjebue i Åmot, Husfliden i Skien og Porsgrunn, Stoffbua og Almankås. Bedriften Stoffbua Skien AS i Skien i Skien kommune driver innen bransjen klesbutikk.


Det leveres nye bunader til konfirmasjoner og til 17. Husfliden i Porsgrunn og Stoffbua i Skien. Akkurat nå er det hektisk aktivitet . Stoffbua Skien AS er en bedrift i Skien, Telemark i bransjer Tekstiler og tilbehør - detalj.

Comments

Popular Posts