Marimekko nettbutikk norge

Marimekko er kjent for trykt stoff i vakre mønstre og farger i både klassisk og ny design. Discover Marimekko's unique patterns and designs for home, fashion and accessories. Explore the newest collections to find something inspiring.

LignendeMarimekko er et finskt designmerke grunnlagt av Armi Ratia 1951. De spesialiserer seg på mote, vesker og tilbehør, samt husholdningstekstiler. Marimekko er et finsk designselskap, grunnlagt i Helsingfors i 1951.


Marimekko spesialiserer seg på mote, vesker, tilbehør samt innredning.

Marimekko er kjent verden over for sin flotte. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Denne kolleksjonen av fibertapeter inneholder velkjente Marimekko-design så vel som nye grafiske mønstringer.


Stilen kjenner vi igjen og gir oss . Det over år gamle, finske merket Marimekko blir omtalt som verdens første. Designforevig-butikkene, og ikke minst her i nettbutikken, designforevig. Vi fører merker som Marimekko, Rains, Ritva Falla, Angelica Leon smykker og Alpaca Society på nett.


Klikk på merkene og kom direkte inn i nettbutikken vår. Hva tenker du om å handle Marimekko på tilbud?

Marimekko tilbudene tilgjengelig i Norge akkurat nå - du. Unikkodesignet Marimekko er fra Finlan og serien byr på det tradisjonelle og. Nettbutikk og hosting av webexpressen.


Marimekkos telefonnummer, adressen til Marimekkos nettbutikk, beliggenhet på kartet og aktuelle tilbud og Kundeavis for denne filialen.

Comments

Popular Posts