Drygolin optimal

Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Jotun OPTIMAL gir langvarlig flott utseende. Optimal kan påføres på nytt og tidligere behandlet underlag.

Sørg for at underlaget er fast, rent og tørt før du går i gang. Optimal tørker raskt, noe som legger . Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Kjøpte i fjor ett eldre hus som nå sårt trenger maling og er nå usikker på hva jeg skal velge.

Vet at Jotun Optimal skal være enklere å påføre, . Huset er fra før malt med Drygolin for x antall år siden, jeg kjøpte huset i. Kan Optimal legges oppå Drygolin i det hele tatt, uten for mye bry? Se beste pris på Jotun Optimal (liter). Jotun Drygolin Oljedekkbeis (liter). Spørsmål 2: Kan jeg male med DRYGOLIN Ultimat over tidligere flater malt. Spørsmål 6: Hva er forskjellen på Drygolin Ultimat og Optimal, . Huset ble malt for ca år siden med vanlig Jotun Drygolin oljemaling, endeveggene er nå.


Malte en hytte på Sørlandet for 5-år siden, da Drygolin Extreme kom på markedet.

Optimal ble det konkludert med at ikke burde brukes utvendig pga liten . I Drygolin-vær er det Drygolin som holder, påstår malergiganten Jotun. Men da Oddvar og Heidi Moholt fra Kodal malte huset med Drygolin .

Comments

Popular Posts