Liljekonval

Liljekonval (Convallaria majalis) er en 15-cm høj urt, der vokser i skove og krat. Planten er meget giftig i alle dele, men de vellugtende blomster gør den . Liljekonval er en yndet skovbundsurt, som har lang tid bag sig som kulturplante.

Men der er andre konvaller, vi kan have glæde af. Databasen er baseret på publikationen: Farligt Ufarligt, som Giftinformationen og Forbrugerrådet har lavet i fællesskab. Liljekonval er en giftig plante, der ofte anvendes som bunddække i skygge.


Læs om hvordan liljekonvaller bedst passes og plejes.

Liljekonvall (Convallaria majalis) har blad som er lett igjenkjennbare allerede på våren, noe som gjør at man tidlig kan lete etter . Lily of the Valley, Dalens lilje, hedder liljekonval nok så poetisk på engelsk. Og hvor er den skøn om foråret, når den står, fin og romantisk, i skovbunden. Liljekonval Bavaria Creidlitz Germany asjetter skåler kaffekopper Sukker og fløtemugge asjetter er det et lite skår i ellers er alt annet helt.


Har du en eller flere kule tatoveringer, eller kanskje litt større hull i ørene enn vanlig? Send inn bilde av din kroppskunst, da vel.

Comments

Popular Posts