Espegard fyrfat

Espegard Fyrfat - cm er vår mest portable bålpanne med sitt enkle og kompakte design. Fyrfatet leveres med grillrist i rustfritt stål samt oppsamlingskar for fett, . Espegard Fyrfat - cm er et stilrent og moderne ildsted. Fyrfatet leveres med to gnistfangere og to avlastningsbord i eik. Fyrfatet har bevegelig opphengstårn for . Lett å transportere og tar liten plass.


Vårt største fyrfat er moderne med hele cm grillflate. Fyrfatets opphengstårn for kjeler og grillrist gir stor fleksibilitet i matlagingen. Et tidløst og praktisk utekjøkken.


Inneholder: grillrist, to sidebor to gnistfangere og oppheng for kaffekjele. Portabel turvenn med foldbare bein. Sammenlign priser på Espegard Fyrfat 60cm Grill. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Espegard fyrfat er utekjøkken med sine muligheter!

Her kan du grille, bli varm, komme i stemning eller koke kaffe. Hjemme i hagen, på hytteterrassen, i bålhuset, ved jaktkoia i skogen, i den lokale parken, ved stranda, utenfor . Et fleksibelt utekjøkken med rist, to sidebor to gnistfangere og opphengstårn for kaffekjele og rist. Espegard Fyrfat på cm er et flott produkt som du vil få mye glede av! Prisen inkluderer en grillrist, oppheng for kaffekjele, to stk gnistfangere og to stk flotte . Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge.


Ring 669173eller bestill i nettbutikken. Espegard Fyrfat leveres med grillrist som kan settes i ulike høyder. Les mer om Espegard sidebord pk.


Sett med stykk; Enkelt å sette på og ta av; Bordplate i eik; For bålpanne og fyrfat på 60 . Tre buede bein - cm høyde lett transportere og tar liten plass.

Comments

Popular Posts