Male vegg uten lister

Male overgang vegg tak, uten taklister. Hei, Jeg tok på meg jobben med å male entre i den nye leiligheten. Vi har fått hjelp til å male stuen, men er dessverre ikke helt fornøyd med overgangen mellom vegg og tak. Trenger noen råd for å maling av listefri vegg.


Veggen skal males brun opp mot hvitt tak. Der hvor jeg kjøpte malingen anbefalte de meg å . Her er de beste tipsene for raskt innendørs malearbeid med godt resultat! Malte gulvlister i samme farge som veggen forlenger vegghøyden, . Og vips; et helt rent malingsbrett, klar til å brukes igjen uten å måtte. Disse er utmerket når du skal male inntil lister og vegger, samt ved . En vegg som skal pusses opp, trenger nødvendigvis ikke å være malerens drøm,.


Men ujevne sprekker langs tak- og gulvlister er bare til irritasjon. Hvis du er stø på hånden og maler med pensel, kan du klare deg uten tape eller bruke en . Tildekking av vegger gjør du med dekkeplast, som det finnes lure. Vi har gips på vegger og i tak som går i ett uten lister i hvitt, skal nå male en vegg i stua i en annen farge og lurer på hva som blir finest øverst . Har du tenkt å bruke regnværsdager til å male veggene inne i sommer?

Det første du bør gjøre, er å dekke til gulv og lister som ikke skal males.

Comments

Popular Posts