Lady wonderwall tørketid

Tørketiden avviker ved endret temperatur, luftfuktighet, ventilasjon og filmtykkelse. LADY Wonderwall, en vakker silkematt veggmaling med helt unike robuste egenskaper. Den er vår mest robuste veggmaling noensinne - ekstremt slitesterk.

Lady Wonderwall er en vanntynnet akryl dispersjonsmaling for innendørs bruk i tørre rom. Egenskaper: Malingen har suveren vaskbarhet, flekkavvisende . Den korte tørketiden gjør det mulig å male to strøk på en dag. Lady Wonderwall er vår mest robuste veggmaling noensinne – en vakker silkematt maling for .

For uker siden malte vi et rom med wonderwall malingen. Vi var veldig fornlyde med både utseende og farger men vi måtte gjennomlufte rommet flere timer. Her er veggene i begge rom malt med LADY Pure Color 103Kalk og. At tørketiden på sparkel og grunnarbeid kan være litt irriterende, . Perfekt ufullkommenhet med ny maleteknikk I det siste fargekartet vårt, LADY Wonderwall, har vi viet et eget tema til Rustic Living. Som jeg har gledet meg til å blogge for Lady Inspirasjonsblogg!


La tørke godt mellom strøkene (les på boksen for å se hvilken tørketid som gjelder). Mellom over og underskap bør du male med LADY Wonderwall som . Finish i farge Kalk på fronter, silkematt Lady Wonderwall i Lys antikk på.

Og så venter dere akkurat dobbelt så lenge.

Comments

Popular Posts