Sommerfarger

Vi har satt sammen vårt forslag til en stilsikker og estetisk sommerfargepalett til stuen, soverommet, kjøkkenet m. Hent dine favorittfarger fra naturen, eller prøv årets farger: gul og rosa. For et nydelig vær der er om dagen!

Idag har jeg hatt fri så jeg har tilbringet mange timer ute i solen på verandaen, hentet ny solkrem rett fra . En litt regntung tirsdag, så jeg går for dette bildet. Jeg knipset det i helgen da det var . De nye sommer fargene til Essie er her, og de er innspirerte av deilige sommer hang outs som Palm Beach i Florida.

Her viser vi armbånd i herlige sommerfarger med søte mellomdeler som en liten touch. Pass på å måle håndleddet ditt før du begynner så du vet hvor store dine . Tidligere i våres lanserte vi vårfarger i Skappelgarnet, og det er utrolig gøy med all den positive tilbakemeldingen og alle de fine bildene dere . Nydelige skjerf i 1 kasjmir – luner godt til kjølige sommerkvelder!

Pris: 20- Kjøp Konvolutt C+ kort sommerfarger (40) hos Adlibris. Vi tilbyr et bredt sortiment innen garn og hobby på nett. Med deilige sommerfarger på pinnene. Dette skal bli en Nancy kofte til en annen.


Vi er overbeviste om at det er tilsatt en liten hemmelig ingrediens i våre to nye lipglosser; nemlig sommer! Ingen tvil om at sommeren byr på en fasinasjon av friske farger. Fargerike blomster, solskinn, lette flagrende sommerplagg. Delikat armbånd fra LILY AND ROSE med vakker design som utstråler feminin eleganse. Armbåndet har en glitrende dekorasjon som legger seg perfekt rundt . Her er våre favorittfarger for denne sommeren, friske og kalde farger står på ønskelisten.


Billedkunstneren Mai-Bente Bonnevie er aktuell med utstilling på Tjøme. Med i aktivitet: Temadagkonkurranse: Sommer - vinn fotobok. Tilholdssted: Stavanger, Pb 1Forus, .

Comments

Popular Posts