Pris maling pr kvm

Hva er en god mpris for sparkling og maling av jomfuelige vegger (ny gips)? Snakker om ca 300mvegg (inkludert vinduer og dører) i helt . Pris pr mferdigsparklede og pusset vegger: kr 7- eks mva.

Her kan du beregne hvor mye maling du trenger til jobben du skal gjøre. Produsentene oppgir hvor mange kvadratmeter en liter maling dekker på malingsboksen. Vanligvis vil det være et sted mellom åtte og tolv . Veiledende prisliste finner du nede på siden, men først vil vi gi deg nyttig.

Her en en prisoversikt for bygge- og renoveringsarbeidene: maling av tak, bygge terrasse pris. Maling av tak – gips overflate, kr per kvm. Vi har malere til å sparkle og male tak i disse dager.


Vi har ikke taklister, noe som gjør det litt dyrere. Kryss av for de materialene du ønsker å bruke under oppussingen. Det dreier seg om å male et strøk hvit maling på strietapet (malt tidligere).


Jeg hadde kvm malejobb på mitt anbu hadde malere som. Kunne sikkert fått det for halve prisen hadde vi akseptert tilbudet til noen av polakkene som tok kontakt.

Comments

Popular Posts