Fargetrender 2017 jotun

Bordet er malt med LADY Supreme Finish 22Rustikk Terracotta, – en brent rødbrun farge som lett lar seg kombinere . Denne er en av favorittene blant 2017-fargene. Lisbeth Larsen, Global fagsjef i Jotun i en pressemelding.

Jotun hadde flere godbiter å by på da de lanserte årets fargekart for 20i Oslos nye kultur- og restauranthus, Sentralen, i dag. Continental Living som nå skal sette standarden for de kommende fargetrendene. Jotun Ladys fargekart fokuserer ikke på én farge, men sprer trendene over tre . Naturnære nordiske nyanser møter lekne pasteller og brente krydderkulører i Jotun Ladys fargekart for 2017.

Fargetrender generelt sett, beveger seg veldig sakte, og en. TRENDY I 2017: Det er bruntoner som blir fargetrenden fremover. Så gjør deg klar for å dyppe penselen Denim Drift, Color of the Year 20fra Nordsjö, som identifiseres av et internasjonalt team av eksperter innenfor arkitektur . Dette er de viktigste fargene i 2017! Fargetrender 20- LADY Inspirasjonsblogg. Informasjonskontoret for farge og interiør - har definert fargetrender.


Jotun LADY lanserte nettopp sitt nye fargekart, som er bygget opp rundt tre stiler.

Comments

Popular Posts