Vanntette plater terrasse

Brukte til-tak plater på egen terasse på hytten for snart år siden, år er en fin pekepinn når det er silikonen som står for ekstra tetting mellom . Et enkelt system som hindrer vann i å renne igjennom terrasser og balkonger bygd i tre. Systemet DryppStop består av lette PVC plater og aluminiumsprofiler.

Flott glassklar eller sotet plate, ligner herdet glass; Vanntett skjøting uten . Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt. Du kan montere vanntette plater eller folie under terrassegulvet. Eneste problemet da er at det blir ikke så enkelt å legge ny plater under slik. Terrassen ble bygget i fellesferien midt på sommeren, og jeg forventet at plater for tekking av terrasser var å finne på nærmeste byggevarehus. TIL-TAK AS leverer drenering system for vann som drypper gjennom terrassegulv bygget i tradisjonell tre konstruksjon.


Platene må være rene og tørre ved montering. Platen kan brukes både på høyre og venstre side av terrassen. Når denne flytende membranen tørker, dannes ei vanntett, seig gummi hinne.

Comments

Popular Posts