Frostsikre krukker store

Krukkegården, en annerledes handleopplevelse. Vi leverer krukker, plantestøtter, hagekrukker, pizzaovner, bålfat, utepeiser og hagetilbehør. Se det store online utvalget av Krukker og potter hos BAUHAUS.

De aller fleste av Hove Plantesalg sine krukker er 1 frostsikre, men man bør. Store krukker er veldig kult, men forferdelig tungt! Frostsikre krukker i betong eller steintøy er tunge nok i seg selv, for ikke å snakke om når de . Selve leret krukkerne er lavet af er testet frostsikker.

Krukkerne er som udgangspunkt frostsikre, men det kræver også du behandler krukkerne efter følgende . Se det store udvalg af Krukker potter online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Indendørs krukker eller frostsikre udendørs krukker. Vintergrønne planter er også fine å ha i en stor krukke. Bruker du en frostsikker krukke, kan du la planten stå ute også om vinteren.


Hele, pene blå frostsikker blomsterkrukker til salgs. Den lille krukken er ca cm høy og cm i diameter, kr 30- Den store krukken er ca 50 .

Comments

Popular Posts