Utendørs sparkel

Har høy hefteevne til underlaget samt at et er lett å pusse. Kan bredsparkles på større flater. Ved utendørs bruk skal sparkelen beskyttes mot fukt ved overmaling.

Vi tilbyr et variert utvalg av sparkel som egner seg både til innen- og utendørs bruk. Ferdigblandet sparkel kan benyttes til våtrom så vel som tørre rom, samt til . For alle underlag innendørs og utendørs. Hey'di Lett Repp lettsparkel er en .

Se hvordan du maler utendørs slitt treverk som trefasader, garasje, gjerde m. Casco OneFill er en svært lett ferdigblandet innen- og utendørs bruk. Til fylling av store og små hull i en operasjon. En svært lett ferdigblandet sparkelmasse for innen- og utendørs bruk.


En ferdigblande reparasjonssparkel til reparasjon både ute- og innendørs. Gir jevn og glatt overflate, ofte uten etterbehandling av sandpapir. Fyller hull og sprekker inntil cm dype i en omgang.


Visste du forresten at nordmenn foretrekker bløtere sparkel enn. HusFix, som inneholder små plastkuler, kan brukes både inne og ute. Sparkel, fugemasse og lim til faste lave priser.


Aralditt og trelim Billig fra Osmo liberon junkers tyrilin trestjerner Jotun jordan bekcers sika owatrol yunik spekter . Med kjemiske byggprodukter mener vi her lim, fugemasse, sparkel samt utendørs maling, beis og lakk. Grå håndsparkel av toppkvalitet for mindre reparasjoner utendørs eller innendørs på mineralske underlag. Dalapro Facade er egnet til både flekking og . Repafiller Scandia Repafiller ute er et grovkornet sparkelpulver, som fyller ut revner og hull på utendørs fasader. Du vil få gode resultater med sparkelmassen i . Til sparkling og oppretting på gulv og vegger.


Til utbedring og oppretting av trappetrinn og trappeavsatser. Finkornet sparkel, meget velegnet for skjøtsparkling og av tapeter og. Elastisk fugemasse for tetting og utjevning av fuger, sprekker innen- og utendørs.

Comments

Popular Posts