Poly rotting

Dette rattan hage lounge settet er en kombinasjon av stil og funksjonalitet i ett. Det vil helt sikkert være et blikkfang i hagen eller på terassen. Med stålramme, stilig design og slitesterk kvalitet, er vårt rotting hagemøbelsett et perfekt valg for ditt uterom.

Det vil gi et behagelig sted for familien å spise . Du bør spørre om det er gjennomfarget rotting, sier Ingeborg Borgen i Skeidar. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp rotting poly billig i nettbutikkene.

Poly Rotting Lounge er et sofasett til bruk for mange anledninger. Det passer godt både i stuen og på verandaen. Poly Rotting spisegruppe i elegant design. Ypperste kvalitet med fire brune komfortable stoler med puter og aluminiumsramme.


Moderne soløy av høy kvalitet, med plass til flere gjester, grunnet modul inndelingen. Kunstrottingen er håndflettet, hvilket gjør sitteflaten ekstra behagelig å sitte . Vi presenterer et meget eksklusivt sofa sett i poly rotting. Fargene på møblene er en meget tidsriktig blanding av brun og beige.


Rotting er håndvevd rundt en pulverlakkert ramme.

Comments

Popular Posts