Maling av stålplater

Denne bruksanvisningen gjelder for fasadeplater av metall. De er som oftest laget av stål med polyesterbelegg eller maling som toppstrøk. Hei, jeg har et skur med tak i bølgeblikk. Malingen flasser av og det kommer rust i flekker og langs kantene.


Foreløpig er ikke det så ille, og jeg . Smussavvisende, hard og særdeles værbestandig overflate; Har gode påføringsegenskaper; Spesielt utviklet til maling av fabrikslakkert stål og aluminium . Hvis du finner noen feil under den malte overflaten, fjern all gammel maling før du.

Hammerite på en ny eller ubehandlet overflate av jern eller stål? Metallakkmaling V er en blank maling for tidliger malt eller umalt stå, sink og. En halvblank akrylatmaling spesielt utviklet for maling av fabrikklakkert stål. Galvanisert stål paneler er belagt med et beskyttende lag av sink som bidrar til å gjøre overflaten motstandsdyktig mot oksidasjon og rust.


Galvanisert stål krever spesiell forbehandling før maling. Stålet er behandlet med et spesielt sink belegg for å redusere rust. Dette belegget må være skikkelig . Maling av stålplater, utvidelse skytteranlegg, strekking av ex-kabel.


Strøken maleteknikk, her ved Kjetil.

Comments

Popular Posts