Test maling utendørs

KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år,. Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir slått av. Folksam har hatt tilsvarende tester av utendørsmalinger flere .

Norges største utendørs teststasjon for maløing drives av Jotun i Sandefjord. Nordens største test av utendørsmalinger er gjennomført i Sverige. Kjell_Magnum_45: Jeg har nettopp malt noen vindskier med akrylmaling.


Det var første gang jeg testet dette, og aldri mer.

Kommer til å holde meg til oljemaling. Maximal fra gjøco ble i fjor for andre gang på rad testvinner i testen svenske Folksam gjør. Derfor har Jotun utviklet OPTIMAL OptiWhite – en maling spesielt utviklet for folk med hvite hus. TEST: TEST AV BOSCH PFS 50E MALINGSPRØYTE. Det er nok stor forskjell på å male innendørs og utendørs.


Ifølge DN er tre av Jotuns malinger er med i testen, hvorav to. Den siste malingtypen fra Jotun får stryk på både kvalitet og helse- og miljø. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Jeg har vært veldig fornøyd med Drygolin påført generøst med utendørsrulle og .

Drygolin Ekstrem og Demidekk Optimal fra den norske produsenten Jotun er blant de beste i testen. Her får du hans smarteste råd for utvendig maling av huset. Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert maling. Drygolin oljemaling, Jotun; Utendørsmaling, Bergen Malingfabrikk; Tinova Dekkende, Nordsjö; Classic, Flügger; Butinox Oljemaling, Scanox . DRYGOLIN Ultimat er vår beste utendørsmaling. Den har unik farge- og glansholdbarhet, holder huset rent og er spesielt effektiv mot . Det svenske forsikringsselskapet Folksam tester maling, og i siste test fra 20ble kun av malingstyper vurdert som et godt kjøp for å . Det svenske forsikringsselskapet Folksam startet testingen av utendørs maling— og beistyper i 2008.


Alle penslene ble testet med den samme vannløslige malingen. Malingen blir faktisk så ødelagt av sopp at de som har testet. Maling sin Mestermaling blant de beste i en stor test av utendørs maling. Vår beste maling som er kåret til Best i test.


Den har ekstermt god glans- og fargebestandighet i tillegg til at den er selvrensende.

Comments

Popular Posts