Bokstaver i tre

Uttrykk deg kreativt med tall og bokstaver av tre. Enten på veggen eller frittstående. Vi har flere utgaver av hele tallrekken og alfabetet i både små og store .

Du finner bokstaver i tre her i BRs nettbutikk – gå på utkikk nedenfor å finn de bokstavene du trenger for å stave barnets navn. Dobbeltsidig tape til bokstaver - Dobbeltsidig tape til å henge opp bokstaver og romdekorasjoner i tre på døren. Her finner du nydelige trebokstaver i hvit farge som kan brukes til pynt og dekor Velg bokstavene nedenfor.


Vrimmels leker stimulerer sansene, er utviklende og pirrer barns naturlige kreativitet.

Hos Lator Skiltfabrikk kan du designe dine egne løse tall og bokstaver med hjelp av vår bokstavbygger. Dette settet inneholder fargerike bokstaver som kan festes på kjøleskapet eller en magnettavle. Bokstavene er laget i malt treverk.


Flotte bokstaver i tre med prinsessetema eller ville venner. Assorterte farger med gullkrone på toppen eller friske farger. Selges samlet også for 250kr Ca st.


Jeg har lyst på store bokstaver i tre i fornavnet til ungene. Skal henge på veggen over hylla på rommet deres. Hvor kan jeg få tak i store trebokstaver som skal brukes til.

Det må være en og en bokstav, slik at jeg kan sette sammen selv. Lyst å finne bokstaver med navnet til barna og ha på veggen, men vet ikke hvor jeg skal lete. Design Letters bokstaver er stilige og dekorative og kan festes på en hvilken som helst flate, og de finnes i hele alfabetet. Løse bokstaver i tre eller plast gir et eksklusivt preg og får en skyggevirkning når de blir montert ut i fra veggen. Bokstavene blir levert med monteringsmal.


Jeg var innom Toys 'r' us her om dagen og de hadde noen trebokstaver. Vet ikke om det er sånne du mener, men de var i tre i alle fall. Følgende trebokstavsord er nå tillatt i Scrabble, Wordfeud og Ordspill: ABC ADD ADL AGA AGE AGG AGN AHA AIR AKE AKK AKS AKT .

Comments

Popular Posts