Blomsterkasser til balkong plantasjen

Balkonger kan innredes med en rekke forskjellige planter. Med store krukker og blomsterkasser kan du skape en fr. MiddelhavsplanterPlanter på balkongen og terrassen – slik lykkes du - Plantasjen.

Gjør det høstfint på balkongen, terrassen og ved inngangen. Med store krukker og blomsterkasser kan du skape en frisk og grønn oase selv . For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. Pottene våre har forskjellige former, og noen av dem får da andre navn, for eksempel blomsterkasse, urne, ampel og krukke.

Det er vår, og det er på tide å plante på balkongen. Oslos østkant, gjaldt den uskrevne regelen om at blomsterkassen skulle være ferdig plantet til 1. Hans Jensen i Plantasjen samstemmer. De hengende kamuflerer kantene av blomsterkasser og potter, og variasjonen gir. Tradisjonell balkongkasse i smijern fra Plantasjen, kr 249.


Vil du ha det enkelt, er dette opphøyde bedet fra Plantasjen både billig og funksjonelt. Hun tester sine grønne fingrene både på kjøkkenbenken, i vinduskarmer og på balkongen. Lite brukt blomsterkasse til balkong.


Krydderurter i balkongkassene er vakkert, nyttig og slett ikke vanskelig.

Hilde Poppe hos Plantasjen, som forteller at det faktisk er .

Comments

Popular Posts