Betong interiør

Vi har samlet åtte utrolig fine DIY-prosjekter til deg. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det . Betong setter et røft og rustikk preg på interiøret.

Få stilen med noen av bloggernes gjør-det-selv tips! Spisebord i kryssfinér med betongcoating og bein i mangotre – den perfekte fargekombinasjon. Dette tøffet bordet gir spisestua eller kjøkkenet et edgy preg i en . Vakre blomsterpotter kalt Gard fra det danske merket House Doctor.

Laget av fiber leire med betong finish. Svart tekstilledning med støpsel, lengde m. Kan brukes både som bordlampe og som pendel. Raskt snappet et interiørblad i Sverige opp nyheten, og etter en reportasje i Elle interiør tok det helt av.


Betong kan benyttes både utvendig og innvendig, også som interiør. Han etablerte firmaet Bolig Interiør AS i . Noen bor med naturlig betong, andre med tapet som ser ut som betong eller maler. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.


Betong er et spennende materiale i interiør sammenheng.

Men betong og betong er to forskjellige ting. Styrken og egenskapene er forskjellige om du skal bruke . Byggimpuls fiberbetong – løsninger innen interiørløsinger og utemiljø. Spesialdesignede tynnveggede elementer i fiberbetong – fra enkle til de mest kompliserte . Lekker alene med en fin lysepære, eller bruk flere sammen. Column bordlampe i betong og klart glass er et flott dekorelement i rommet uansett om lyset er på eller av.


Lampen har hvit tekstilledning med av og på bryter på . C er en betongplate forsterket med glassfiber. Den benyttes både som fasademateriale og i interører og muligjør en estetisk, funksjonell og bærekraftig . Vegger av glattslipt, og vokset betong og pusset mur gjennomsyrer interiøret - fra kjøkkenet og stua og helt inn på soverommet.

Comments

Popular Posts