Transferpapir til tekstiler

OBM transferpapir er i likhet med med TTC Transferpapir ett enkelt, raskt og billig. Lag ditt eget trykk på en enkel måte! Skriv ut et motiv på transferpapir, og stryk det så på stoffet.

WoW transferpapir fra The Magic Touch er det mest avanserte transferpapiret du kan få tak i. WoW Transferpapir kan brukes på alle typer mørke tekstiler. Transferpapir til bruk i laserprinter fra The Magic Touch, er produsert i Tyskland. OBM transferpapir er på samme måte som WOW beregnet til mørke tekstiler.

OBM er et enkelt og rimelig papir som passer til alle klær og tekstiler. Det som skiller OBM transferpapir fra f. Enkelt - skriv ut ønsket motiv på en blekkskriver og stryk det fast. Nå har jeg forsøkt gang på gang, men det går rett og slett ikke. Jeg skal ha hvit tekst på mørk bakgrunn. Transfertrykk lages med rammer og trykkes speilvendt på et transferpapir.


Trykket blir deretter smeltet inn i et tekstil i en . Print ut motivet direkte på transferpapiret og overfør til valgt tekstil, plass eller produkt.

Comments

Popular Posts