Sparkel tørketid

JOTUN Sparkel vegg og tak - medium. Tykke lag, lav temperatur, høy luftfuktighet og liten luftbevegelse forlenger. Håndverkerens utførelse; påføring av riktig mengde Jotun sparkel.

Påføring av for tykt sparkelsjikt under sparkelremsen vil øke tørketiden betydelig. Sparkling er akkurat så lett som en tror det er - om en bare vet hvordan. Det er viktig å la hvert lag sparkelmasse tørke og så pusse ned med . Ved sparkling av skjøter skal papirremsen presses fast med med en stålsparkel i våt sparkel (til mm tykt lag med sparkel).


Byggmax Lettsparkel Grov er en vannbasert grovkornet lett sparkel med en. Tørketid: - timer avhengig av lagets tykkelse, temperatur og luftfuktighet. La dette så tørke i et døgn, før neste gangs sparkling. Ved å la være å sparkle over strimmelen med engang(mens sparkelen i bånn er våt) lar . Ekspertens tips: Slik sparkler du gipsveggen.


Bruker du riktig sparkel blir en gipsplateskjøt med papirstrimler like sterk som. Er det for store glipper der du skal sparkle vil massen tørke på .

Comments

Popular Posts