Møbelstoff ull

Her finner du et bredt sortiment av kvaliteter innen møbelstoff, blant annet møbelruskinn, møbelstruktur og møbelull. Kvalitetene er med Martindale, noe som . Ca ukes leveringsti ta kontakt så hjelper vi deg!

United Fabrics er Nevotex sin omfattende kolleksjon med tekstiler og møbelstoff. Sortimentet omfatter tusenvis ulike stoff - klassikere som vi har . I arkfanene under møbelstoff finn du stoff i eit stort utval kvalitetar, mønster og fargar. Skulle du ikkje finne det du er ute etter, så ring gjerne kundeservice for hjelp . Det er som regel kvaliteten på møbelstoffet som avgjør levetiden på møbelet.


Tekstiler i ull har en rekke egenskaper som gjør . Tidløse tekstiler i lin, silke, bomull og ull. CHENILLE serien fra Colefax and Fowler har slitesterke møbelstoffer som . Vi har stort utvalg av stoffer av silke, taft, sateen, bomull, lin, velour, ull, lystette stoffer og blandingstoffer. Nettbutikk for salg av møbelstoff og gardinstoff. Ull er en fantastisk fiber med mange gode egenskaper. Konstruksjon og tilvirking av nye puter, salg av møbelstoff og omtrekking er våre hovedområder.


Vi er er fortsettelsen av Krogenæs Vinstra.

Det er lett å gå seg vill i jungelen av møbelstoff. Velger man møbler av ull er det viktig at stoffet er tett, at garnet har lange fibrer som er tvinnet .

Comments

Popular Posts