Jotun nonstop

YACHTING Nonstop er et meget effektivt selvpolerende bunnstoff. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog hele sesongen. Dette er et selvpolerende bunnstoff.

Det er basert på en unik bindemiddelkombinasjon. Nonstop Supreme er et selvpolerende bunnstoff som gir en utmerket beskyttelse mot begroing. Basert på vår testvinnende Nonstop-teknologi og oppgradert . NonStop er et meget effektivt selvpolerende bunnstoff basert på spesialbindemidler.

Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får. Bunnstoffet Nonstop fra Jotun er et selvslipende bunnstoff som gjør båtlivet enkelt. Også VCfra International - et teflonbasert bunnstoff og et godt valg for . Jotun bunnstoff Nonstop Supreme hvit liter.


Her får du et høykvalitetsprodukt som beskytter mot begroing i opptil to sesonger. Kjøp JOTUN BUNNSTOFF NONSTOP BLÅ LITER online hos BAUHAUS. Jotun bunnstoff Nonstop blå liter Jontun Nonstop er et svært . Et effektivt selvpolerende bunnstoff for båter.


Overflaten blir kontinuerlig fornyet og skroget vil holde seg rent og fint hele sesongen.

JOTUN NONSTOP BUNNSTOFF L SORT. Meget effektivt selvpolerende bunnstoff. Klikk og hent Dette produktet er kun tilgjengelig for henting i butikk.


Nytt for 20er at Jotun utvider NONSTOP SUPREME-familien med et kritthvitt bunnstoff – NONSTOP SUPREME WHITE. Basert på testvinnende Nonstop-teknologi og oppgradert med en innovativ biocidpakke har Jotun utviklet et bunnstoff som gir et rent skrog opp til to sesonger. Jotun Nonstop ll Blue (Bunnstoff) gir en aktiv selvpolerende overflate, som hele tiden fornyer seg. Du får dermed et rent skrog hele sesongen. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et . Jotun hevder at Nonstop Supreme skal holde bunnen ren i to sesonger.


NonStop Supreme er Jotuns beste bunnstoff, Ultimat beskyttelse for mer tid til å nyte de beste øyeblikkene på vannet. NonStop Supreme gjør jobben enkel for . Jotun bunnstoff Yachting NonStop Supreme er et meget effektivt, kobberbasert, selvpolerende bunnstoff. Supreme er en forbedret utgave av Nonstop.

Comments

Popular Posts