Hytte inspirasjon interiør

Ute etter inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør. Den flotte fjellhytta til Christina og Sturla Rooth vant årets Hyttepris og 50.

SE DE FLOTTE FINALISTENE TIL HYTTEPRISEN 2016. Instagram er en stadig kilde til inspirasjon på interiørfronten. Bli inspirert av hva andre har gjort! Inspirasjon Interiør fører Vatos Wallcoverings, og kolleksjonen heter .

I august 20flyttet vi inn og siden har vi vært på hytta så ofte det har vært mulig. Har du lyst til å se hytta vår og enda mer hytteinspirasjon – ta . Interiøret er en blanding av nytt og gammelt som bringer frem gode minner. Hadde samlet på hytteting i flerfoldige år da hyttedrømmen endelig ble realitet. Da er barna i seng og vi har fått satt oss ned med alle katalogene jeg fikk med meg fra hyttemessa i helgen.


Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. Her får du 1000-vis (helt sant!) kreative tips og ideer til hverdag og fest. Her kommer det mere hytte inspirasjon.


Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje, og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv.

Comments

Popular Posts