Hvit veggmaling

Hei alle sammen, dette blir mitt første innlegg på Lady bloggen. Og hva er vel mer naturlig da enn å starte med våre mest populære fargetoner…nemlig HVIT. Den første huskeregelen går til alle dere som har kritthvite farger som 72Chi og 99Klassisk Hvit, eller 16Letthet på veggen; dere bør .

Det er en feilslutning, for det finnes mange nyanser av hvitt, som alle gir forskjellig fargeopplevelse. Ifølge interiør- og fargedesigner . Veggmaling for slette flater som gir et elegant sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Det må man tenke på dersom man ønsker seg Klassisk Hvit, men har ferdigmalte detaljer i fargen.

Veggmaling halvblank Hvit halvblank. Midun Veggmaling er en halvblank, vannbasert maling for innvendig maling av tak og vegger der det ønskes en . Se alle de hvite nyansene, og se hvordan du velger den helt riktige hvite. Hvis man skifter fra en blank til en matt maling og ser nøye etter, ser man nok en liten . Våre malinger for tak og vegger er kvalitetsmerket og oppfyller høye krav til miljøvennlighet.


Her finner du klassisk hvit takmaling og veggmaling i flere nyanser.

Comments

Popular Posts