Messe lillestrøm 2016

Messe, utstilling, kongress, events, arrangement, messekalender. Vi fikk besøk av TVunder åpningen av Camp Villmark fredag morgen. De sendte direkte fra messen på God Morgen… les mer . Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design- og interiørbransjen.


Norges Varemesse og Thon Hotel Arena Arena ligger sentralt like ved Lillestrøm jernbanestasjon, midt mellom Oslo S og Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi kan friste med både nordiske og nasjonale konkurranser under de fire messedagene. Alternativmessen Wellbeing Festival på Lillestrøm har vokst seg til å være en av.

Messen favner et bredt spekter innen selvutvikling, økologi, helhetlig helse og . Da går stabelen av for Spillexpo, Norges første og største dedikerte spillmesse.

De mest inspirerende boligmessene i Skandinavia. Butikkleverandør 20- Norges Varemesse, 17. Vi vil takke alle besøkere, talere og utstillere for to herlige messedager!


VVS-dagene 20satte besøksredkord med over 11. VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Denne gangen satser vi på ny, større og bedre, på Norges Varemesse på Lillestrøm! Norges Handikapforbund Oslo og Øst tar sats for å lage . En interaktiv messe som gleder både ung og gammel.


Selv om dette er en dobling fra 201 er ikke daglig leder Svein Tore Moe sikker på om standen er stor nok. Lillestrøm, Norway Tlf: +08 . Kids expo er Norges første og største aktivitets- og opplevelsesmesse for barn og barnefamilier! Messen skal være like interessant å besøke for fagkyndige i bransjen til Kari Sluttkunden som vil la seg inspirere til å bli en enda vakrere og sunnere utgave av . Konferanse og fagmesse for alle som jobber i barnehage!

Comments

Popular Posts