Duftlys nille

Nille har alt du trenger for å fornye hjemmet, både til hverdag og fest: engangstallerkener til bursdag, puter til sofaen, løpere til . Deilige duftlys med tre deilige dufter; Relax, Soft og Fresh. Hvilken duft passer deg best: ______!

Gi duftlys i vårens nydelige farger det lille ekstra med lyspins. Perfekt som gave - enten til en venn eller til deg selv. Høstvær, mørke kvelder og duftlys er en perfekt match!


Den perfekte vertinnegave, da duftlysene har sin egen gaveeske og fåes i herlige dufter:.

Jeg har bare kjøpt duftlys på Nille og sånne butikker, og de har alltid fungert knall. Faktisk har de til og med luktet før jeg tente på :gjeiper: . Ulempen er at mange lys inneholder vegetabilsk olje, enten av palmeolje eller soya,. Kun ett lys, Åhlens produkt, inneholdt 1prosent stearin. Mens gode gamle stearinlys skaper stemning, finnes det også enkle peisløsninger, duftlys og andre . Jeg pleier som regel å kjøpe duftlys på IKEA.


Er det noe annet som fins enn duftlys? Duftlysene på Nille er ganske milde. Fatet er også fra Nille og kostet HELE 190. Jeg elsker duftlys og røkelser, har masse røkelse av forskjellig slag.


Fine duftlys med luktene Golden Vanilla og Silver champagne.

Comments

Popular Posts