Male terrassegulv

Heisann :) Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi. Men la oss si det eneste alternativet er å male over. BufretLignendeHer finner du beskrivelser på hvordan du kan male eller beise ute.

Steg 1: Velg hvilket område du ønsker å male. Terrassegulvet av impregnert virke har blitt flisete og fått sprekker. Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men .

Her ser du våre mest populære farger til terrasse i 2017. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge terrasser og annet treverk, trykker du 'Se flere farger' og prøver . Et terrassegulv skal aldri males med husmaling. Forskjellen fra en husvegg er at terrassen ligger horisontalt samt at du har fuktinntrengning fra . Malte terrassegulv vil alltid flasse etter en tids bruk. Skal du holde det pent, bør du flekkmale etter behov, eventuelt male hele flaten på nytt. Når man skal gå i gang og beise terrassen har man ofte spørsmål man.


TREBITT Terrassebeisfjerner, skyll . Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male.

Comments

Popular Posts