Glasskrukker

Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Glasskrukker er blant annet utmerket å . Sylteglass i klart glass, rommer liter.


Norgesglassene er kanskje de mest ikoniske sylteglassene vi har i Norge – og med god grunn. Fra da de først kom på markedet tidlig 1900-tall til i dag har det .

Krukker og flasker i glass kan brukes lenge – også etter at syltetøyet har blitt spist, og drikkevarene har blitt drukket opp. Glasskrukke med lokk og silikonring for tett lukking. Velegnet for ulike typer sylting, syltetøy eller oppbevaring av tørrvarer. En annerledes butikk for ting tang, bordpynt, dekor og masse varer til lave priser.


Butikken du garantert kommer til å like! Glasskrukker av klart glass med skrulokk. Egnet til oppbevaring av perler og smådetaljer, syltetøy, krem, kakefyll, godteri m. Glasskrukker i klart glass med skrulokk.


Egner seg til oppbevaring av perler og småting, syltetøy, krem, kakefyll, godteri m. Glasskrukker er både dekorativt og praktisk. Bruk dem til matvarer du ikke har plass til . Se ideen til Glasskrukker med Mønstertape og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Glasskrukker med Mønstertape og bestill materialene til lave prinser . Finnes i størrelsene 5ml og liter. Tåler ikke oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn.


Praktisk, dekorativ og prisverdig krukke med et lett håndterbart silikonlokk som tetter krukken godt. Laget av holdbart borosilikatglass. Tenkte å lage noe godteri eller småkaker eller noe og ha i glasskrukker, og gi som en liten ekstragave til jul til oldeforeldre osv.


Fem pent brukt glasskrukker selges samlet. De er ordentlig gode oppbevaringskrukker som alle kjøkken trenger. Jeg har brukt dem til fermentering men fant ut at .

Comments

Popular Posts