Møbelstoff velour

Her finner du et bredt sortiment av kvaliteter innen møbelstoff, blant annet møbelruskinn, møbelstruktur og møbelull. Stoffbutikk på nett som tilbyr stoff, symaskiner, sytilbehør, jersey, Bernina, Juki, økologisk, GOTS mm. Andrea Lauren design, PaaPii design, Elvelyckan design .

En av mine bestselgere er Ombrione kolleksjonen som er et nydelig møbelstoff med velour og lin i kombinasjon. Fantastisk flott møbelstoff i velour. Veldig slitesterkt(30000MD) og flekker vaskes lett av med en fille.


Velour er kjent for at flekker går lett av(untatt f.eks vin ol).

Vi har stort utvalg av stoffer av silke, taft, sateen, bomull, lin, velour, ull, lystette stoffer og blandingstoffer. En rull med flott, solid møbelstoff i orange velur, bredde 140cm, gis bort mot avhenting. I arkfanene under møbelstoff finn du stoff i eit stort utval kvalitetar, mønster og fargar.


Skulle du ikkje finne det du er ute etter, så ring gjerne kundeservice for hjelp . Møbelstoff vil ved bruk – akkurat som skinn – strekke seg og få patina. United Fabrics er Nevotex sin omfattende kolleksjon med tekstiler og møbelstoff. Sortimentet omfatter tusenvis ulike stoff - klassikere som vi har .

Comments

Popular Posts